ACCESS BARS KURSUS MED GITTE ZIEBELL


Kom på Access Bars kursus og få nøglerne du har ledt efter, så du kan komme ud af dine begrænsninger og begynde at skabe alt det du virkelig ønsker dig i dit liv. Vi tilbyder kurser inden for Access Bars til dig som ønsker forandring, uden at det nødvendigvis skal være hårdt arbejde.

Et Access BARS kursus er et anderledes kursus, der vil vende op og ned på alt det du troede var muligt at ændre i dit liv?

dame_1

barskursus

Få ro i kroppen med Access Bars kursus

Med Access bars får du dyb afslapning, bedre kontakt til dig selv, mere luft i hoved, og langt færre problemer at slæbe rundt på. Kort sagt, så vil dette kursus give dig ro i kroppen og dermed også mere energi og overskud i hverdagen.
 

Hvad er Access Bars?

Access Bars er en hovedbehandling, der er let at lære på en enkelt dag, og give videre, for både børn og voksne.

BARS er 32 punkter i og uden på hovedet, som når de bliver nænsomt rørt, aktiver de såkaldte BARS.
Denne aktivering frigør stress og assister kroppen i at slippe forældet og unyttig tillærte tanker, holdninger, følelser der bremser dig fra at leve dit liv med den udfoldelse der virker og fungerer godt for dig, uanset hvor du er og hvem du er sammen med.

En BARS behandling kan på en måde sammenlignes med, at du laver en virusbehandling på din computer. Lyder det ikke befriende?

mand1
For mere information om næste kursus, kontakt mig på: 30 27 87 80 eller tekst din mailadresse, og jeg vil snarest maile invitation, med info til dig.

Gitte Ziebell, Access BARS Facilitator.

Copyright © - All Rights Reserved.