Access Consciousness Energetic Facelifting

 

Er lidt lækkert og anderledes godt for hele kroppen.

Access facelifting en meget nænsom kropsproces inden for ´det naturlige ansigtsløft´ der fornyer og forynger dine celler i kroppen og kan bidrage til at give dig oplevelsen af furer, linier, rynker på bryst, hals og i ansigtet rettes ud og ansigts muskulatur løftes.
Forenklet sagt, bidrager Access facelifting til at opstramme, forynge og blødgøre huden i ansigt og på kroppen, uden brug for nogen former for risikofyldte kirurgi, nåle og dyre mirakel cremer.

Access facelifting vil jeg beskive som, en helende variant af AnsigtsWorkout blot uden workout.
Og for de spirituelt healings orienteret og med risiko for at lyde lidt for langhåret, kan jeg beskrive Access facelifting, som en form for: Cosmic psykologisk-kirurgisk ansigtsløftning.

 

Når vi behandler med Access Conscousness Energetic facelifting arbejder vi med de energetiske frekvenser der aktivere cellerne din krop, til at være mere aktive og deltagende igen.

lifting

Jeg oplever vi med denne kropsproces genvækker kroppens cellulære hukommelse om, sin egen helingskompetence og funktion.
Jeg oplever vi med Access facelift, sætter processer i gang i kroppen, som kan bidrage til vende kroppens cellulære kreativitet til at arbejde så vores krop afbalancer og forynger i stedet for, at forælde og nedbryde ud fra den ekstern og intern programmering, som kroppen troede var sandheden om aldring.

Hertil kommer, ALT det vi som mennesker har fået påført og kan påføre os selv at tro allerede er uforanderligt og arveligt forud bestemt og som for lov til at styre som en sandhed der afgør, hvordan man ældes i sit udseende og i sin krop alene ud fra generne i den familie man er født fra.

men-facial

I ansigtsbehandling vil vi på en praktisk og dynamisk coachende måde arbejde med de uhensigtsmæssige holdninger og synspunkter der tumler og styrer omkring det at ældes og forholdet til kroppen, i det hele taget.

Med Access Consciousness Energetisk Facelifting får du et Naturligt og radikalt anderledes, sundere og blidere alternativ til de eksisterende skønheds tilbud, til dig, dit ansigt og din krop.

Access Consiousness Energetiske Facelift behandling bliver tilbudt i spa og massage klinikker,
anti-aging og skønhedsklinikker og Wellnesscentre verden over.

access-energetic-facelift-mettafor

Hvad hvis denne blide, nænsomme berøring , kan nære, nurse og genforynge dit ansigt og din hals?
Og hvad det er muligt at se yngre og frisker ud UDEN indsprøjtninger, brug af akupunktur nåle, kirurgi som kan skabe andre traumer og skader på din krop?

 

For spørgsmål og mere information kontakt Ziebell Wellness, og spørg efter Gitte. Vi kan kontaktes på telefon 30 27 87 80.

Copyright © - All Rights Reserved.