Groovedans

Motion og sundhed – The GROOVE method Experiens.

Alle som elsker musik & bevægelse, vil elske at groove.

Danseprogrammet: the GROOVE method er den sjoveste og nemmeste danseklasse i verden, hvilket betyder – ingen svære koreografer, og ingen kan gøre det forkert!

En Total selvtillids-boosting og stress opløsende oplevelse.

The GROOVE method er stadig en forholdsvis ny danseform for mange, som giver grooverne alle mulige typer musik fra hele verden at danse til, samtidig med de gennem deres udtryk af dans, arbejder på at booste vigtige færdigheder som:

styrke, koordination, balance, koncentration, kreativitet, fleksibilitet, forbindelse til musik, og rytmer. Afsluttende på hver dansetime; træning af stillness & silence med såkaldt; ”free streching” og ”quiet time”

Som Groove Facilitator arbejdes der med værdier som: Simpelhed, forbundethed, autensitet. Min hensigt som danselærer er at hjælpe i elevationen af: bevidsthed, kreativitet og accept Og min mission er: ”at levere høj bevægelses kvalitet og tryghed for børn unge og voksne som elsker dans og bevægelse, så de forbindes og får sig en ”mind-blowing” autentisk danseoplevelse for: the mind, body, heart and soul.

The GROOVE method underviser i enkle dansetrin eller rytmer, hvor du får lov til at udtrykke dig på din EGEN måde.

The GROOVE method adskiller sig fra de fleste andre danse timer ved at der ikke er Nogen følg mig regel, ikke noget foran, bagved, højre og venstre – Hele rummet tages i brug, og du behøver ikke en gang at kigge på underviseren, da trinene du guides i er så simple at dette ikke er nødvendigt.

Hver dansetime opbygges i FLOW, hvor vi gennem en variation af trin og genre får aktiveret og styrket kroppen med forkælelse af hele dig fra top og helt ned til dine søde små tæer gennem musik, og den fest vi kommer til at have på dansegulvet.

The GROOVE method er en sjov autentisk dansetime hvor du har mulighed for at lege og udfolde din kreativitet, og danse med både hjerte, krop og sjæl.

Det handler om at have det sjovt og det kræver absolut ingen danseerfaring

Ingen forkundskaber er nødvendige og ALLE kan være med.

Detaljer om tidspunkter og events du kan danse med på:

Ønsker du yderligere detaljer om priser, hold og øvrige GROOVE Events du kan danse med på kontakt mig på mobil 3027 8780 eller send mig en mail på kontakt@ziebellwellness.dk

Der er også mulighed for at booke mig til private Lukkede GROOVE Events som en del af festlighederne ved Polterabend, som en underholdende del af teambuilding, eller noget helt tredje særlige… ☺

GOOD TO KNOW NÅR DU KOMMER TIL ET DANSE EVENT:

 

Copyright © - All Rights Reserved.