Japansk Lifting

Japansk Lifting.

Er mere end blot en ansigtsbehandling.

Japansk Lifting er en kombination af japanske behandlingsteknikker, forskellige former for massage, lymfedrænage af ansigtet, akupressur og ansigtszoneterapi.

Ansigtet viser meget og hvor kroppen er gemt bag tøj, er ansigtet i den nordlige og vestlige del af verden blottet og det sted vi retter blikket hen når vi henter information om hinanden.

Hvem vil derfor ikke gerne vise et frisk ansigt, frem for et træt?massage-face-man-left

Japansk Lifting er en metode inden for naturlig ansigtsløftning uden kirurgi udviklet i Japan, der i behandlingen benytter de nyeste hud og vævs opstrammende teknikker.

I japansk Lifting arbejdes der med varieret teknikker på ansigtets muskler for at afspænde ansigtet. Der løftet og glattes eventuelle furer og rynker ud, der er forårsaget af spændinger. Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger.

I japansk Lifting er det primært ansigtets muskler og væv der behandles, men lifting stimulere hele kroppen, den virksomme massage beroliger, nervesystemet afstresses og samlet forbedres dit velbefindende bredt.

 


Japansk Lifting og stress.

 

Stress påvirker hele kroppen og det vi er ude for af følelser i livet som er negativt viser sig som rynker, furer og spændinger i ansigtet.

En stresset krop vil før eller siden få påvirke vores ydeevne og forårsage forskellige tegn på ubehag som f.eks.

– Hovedpine

– Manglende energi til at klare dagens opgaver

– Fordøjelsesproblemer

– Manglende appetit

– Overspisning

– Smerter

– Muskelspændinger

– Allergier

– Humørsvingninger

– Søvnforstyrrelser

Inden disse tegn viser sig, har den oplageret, stress i kroppen allerede vist sig i form af ubalancer i hud og ansigtet.

 

Japansk Lifting som kosmetisk løft,Hyben-og-blomst

Er et naturligt, blidt og rigtig godt alternativ til kosmetisk operation samt indsprøjtning af f.eks. botox.

Japansk Lifting opstrammer din hud og fremmer collaganproduktionen. Ligeledes mindsker behandlingen poser under øjnene, små misfarvninger i huden, ansigtets drænes for væske og spændingsrynker og trætte furer udglattes.

Så går du i overvejelser herom fordi du føler dit ansigt har brug for et løft?

Vær smart og prøv en Japansk Lifting, inden du beslutter dig for et kirurgisk indgreb, laserbeandling, eller bliver indsprøjtet med botox for at få korrigeret læberne, furer på kinder og mellem dine øjenbryn.

 

Japansk Lifting

Selve behandlingen varer godt en time og har følgende rækkefølge:

 

ansigtsmassage kortHvor hurtigt virker behandlingen?
Du kan både se og mærke resultat efter første gang, da din krop er meget afslappet og hud er fuld af glans og glød som følge af den bedre blodgennemstrømning.

Behandling hvor ofte?

En behandling er forfriskende og en afslappende nydelse at prøve.

Med at forkæle dig selv en gang om måneden, holder du dit ansigt frisk, åbent og afslappende.

Nogle ansigter hurtigere imod end andre.

Vil du have længerevarende resultater anbefales et forløb med 7 – 10 dage i mellem behandlingerne.

Dine linier i ansigtet bliver blødere, eventuelle poser under øjnene mindskes eller forsvinder helt, væskeophobninger mindskes, du lære dit ansigt bedre at kende og herfra kan alt ske… Hvordan kan det blive bedre?

Japansk Lifting er ikke en kvik fix behandling, det tager den tid, det tager at ændre sit udtryk og nogle ansigter er bare lettere at åbne, og nogle rynker og fremtrædende furer tager mere tid end andre at udglatte og gør bløde.

 

Før behandling:

Der er et lidt forberedelser op til behandlingen.

Kom med eller uden kontakt linser og med et absolut minimum af makeup.

Vigtigt at vide efter behandlingen:

Den første gang du får Japansk Lifting, kan du nogle i timerne efter behandlingen, opleve at føle dig træt, måske blive mere kulde skær, få kulderystelser eller bare føle der sker noget usædvanligt, i din krop. Fordi en behandling, hjælper med at lede affaldsstoffer væk fra cellerne. Samlet sættes der skub i lymfesystemet, som spiller en afgørende rolle for kroppens udrensning. Allerede anden gang du modtager behandling med japansk lifting vil disse udrensnings tegn i din krop være mere afdæmpende.

 

Drik rigeligt med vand.

Det hjælper kroppen at drikke rigeligt med vand, både før og i særdeleshed efter behandlingen, så du på den måde hurtigst muligt får skilt din krop af med unødvendige affaldsstoffer via urinen.

 

Japansk Lifting frarådes: 

 

Særlige forhold:

Hvis der er specielle årsager, som gør at du er i psykoterapeutisk behandling, vil jeg gerne have, at du fortæller mig det. Dette gælder også hvis du er i behandling med antidepressiv eller angstdæmpende medicin.

 

Udbytte af Japansk Lifting:

Ud over du viser et friskere ansigt frem, opnår du hen af vejen at få et blødere smukkere og mere afslappet ansigt. Behandlingen er god for blodgennemstrømning i din hud, så du får en bedre glød. Derudover balancerer behandlingen, hele din krop og beroliger og afstresser dit nervesystem.

 

Vil du høre mere?
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 30 27 87 80, for nærmere information omkring mine hold. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Copyright © - All Rights Reserved.