MINDFULNESS MEDITATION

Hvad er Mindfulness?

 

Mindfulness er en meditationsteknik, som har sine rødder i Buddhismen. Senere har mindfulness fået en vestlig form, hvor teknikken præsenteres uden religiøsitet.

Mindfulness , er udviklet for ca. 30 år siden af, forsker og professor Jon Kabat-Zinn, Ph.d.

Ifølge Jon kabat-Zinn, betyder Mindfulness, opmærksomhed og dækker over at være opmærksom, på en særlig måde – med bevidst tilstedeværelse i nuet, uden at dømme og med en åben neutral indstilling og venlig nysgerrighed.

Når vi træner vores opmærksomhed i at være tilstede her og nu, er det ofte med det formål at, opnå ro, klarhed og mere nærvær i hverdagen.

Jeg har selv mediteret aktivt siden 2001 og for mig er meditationen – en af mine veje til at blive mere ærligt lykkelig.

Når det er sagt, kan der selvfølgelig siges en helt masse forskelligt om, både meditation og det at være lykkelig.

dame_i_skyer

 

Kvaliteter ved at træne Mindfulness-meditation:

 

 

Træning i mindfulness:

 

Måske spørg du dig selv – kan jeg mediterer?
JA! – Alle kan lære at mediterer…

 

Jeg tilrettelægger mindfulness træning for dig:

 

Det kræver dog intet kendskab til Mindfulness og meditation for at være med. Jeg træner små og store hold i korte forløb, af 8 til 12 undervisnings gange.

 

Om mig:

 

Jeg er uddannet mindfulness Instruktør hos At Work og min interesse for at arbejde med meditation og mindfulness udspringer, af alle de gange i mit liv, hvor jeg har oplevet mit nærvær har manglet fordi jeg har været for hård og præstationsdrevet med angst og negativ stress til følge…

Kunne du tænke dig at blive bedre til at give slip og nærme dig en relation og en ny situation med tillid, ikke dømmende og med åben nysgerrighed?
– Så er mindfulness og meditation måske noget for dig!!!

Copyright © - All Rights Reserved.