Senior Groove – Yong at heart

– en ny motions form jeg har introduceret Nordsjælland i 2018.

 

 

Glem alt hvad du har lært dans er og skal og burde værre. Om du er fem, eller kommet op i firserne musikken bor i os….

Uanset hvilken alder, træningsniveau og danse erfaring du har, kan du med dette motionsprogram holde din krop stærk, sund og foryngende, ikke bare i måden du tænker på, men også åndeligt og spirituelt.

Velkommen til verdens nemmeste tilgang til sundhed, sjov og velbefindende og vi danser os til det.

Med Senior GROOVE og yong at heart principperne udviklet ml. Misty Tripoli, ægteparret og tidl. Professionelle Broadway dansere; Roger & Yvonne Pucket, får du ét omsorgsfuldt motionsprogram, som hjælper dig til at bevæge din krop på en sjov, kreativ og blid måde. Det er ét vidunderligt, men effektivt motionsprogram for alle som vil have føle sig godt tilpas og bevæge deres krop til varieret musik genre.

Med denne motions form får du mulighed for at slippe dig løs på din måde og med dit udtryk i omsorgsfulde rammer til god musik. 

Det bedste ved Senior GROOVE, du kan begynde hvor du er, og du kan ikke gøre det forkert, fordi det handler ikke om at præsterer, men om at udtrykke dig på din måde, og give slip på perfektion og tanker, og bare komme ned i kroppen på én legende udtryksfuld måde, hvad det er for dig.

Jeg vil vise dig simple rytmemønstre og let-at-udføre-trin til dejlig musik.

Ligesom jeg vil inspirere dig til at udforske din egen bevægelse, kreativt og styrkende.

Med fokus på bevægelsesglæde forenes vi i det samme rytmemønster men udtrykker dette gennem vores bevægelse på vores egen unikke måde. 

For spørgsmål og flere detaljer om: 

Hold, sko, tøj, priser, eller events du kan danse med på, kontaktes jeg på mobil: 30278780 eller mail: kontakt@ziebellwellness.dk

See you on the Senior GROOVE DanceFloor – Yong at heart 

Mere information om the GROOVE method besøg: www.bodygroove.com eller www.theworldgroovemovement.com

    

Copyright © - All Rights Reserved.