Workshop – smuk uden kirurgi og nåle

 

Denne workshop giver alle skønhedsbevidste gør-det-selv kvinder (og mænd) øvelser og massageteknikker til at øge et friskere udseende og velbefindende.
Det fyldte 50år (særligt for de fleste kvinder) kan opleves som et skæringspunkt, og for nogle allerede når de fylder 40år.
Forskellige temaer kan tumle i os og for mange er vores aldersforandrende udseende et af dem.

 

Vores ansigt viser hvem vi er og når vi taler om træning og sundhed, har der i mange år været fokus på kroppen, som ansigtet ikke udgør en del af kroppen.
Vores ansigt har over 60 muskler og vil vi have et sundere og smukkere udseende skal ansigtet trænes jævnligt med motion og afspænding lige som resten af kroppen.

 

Hvad hvis denne workshop kunne blive din begyndelse til styrke dit ansigt og styrke dit liv?

 

Alle kan få udbytte af, at lære tage aktiv styring over deres aldersforandringer uden brug af metoder som kirurgi, nåle, og dyre mirakelcremer.
Det er aldrig for sent og du bliver aldrig for gammel til at komme i gang med lære ansigtstræning og du kan gøre det alle steder og til en hver tid der passer dig. Det er en af behageligheds værdigheder ved ansigtsfitness.

 

Målet med workshoppen at sætte en sund, livgivende, inspirerende og ansigtsglad proces i gang.

Vi vil drøfte spørgsmål som:
Hvorfor får vi rynker?
Hvad kan vi selv gøre for at mindske eller helt undgå dem
Hvordan genvinder vi rynkekontrollen
Hvordan genskaber vi balance og genforynger vi ansigtshuden hvis ønsket rynker, furer, væskedannelse og mørke render under øjnene skulle have sat sig?

Efter workshoppen går du hjem med inspiration, tips og tricks til at begynde at lave dine egne sunde ritualer til mere AnsigtsWellness.
Workshoppen er for alle der vil lære deres ansigt bedre at kende, og for andre interesserede der vil have holde deres ansigt frisk på en naturlig måde.

Denne workshop holdes løbende hver 6-8 uge.
For spørgsmål eller info om, næste workshop?

kontakt Ziebell Welness og spørg efter Gitte på: 30278780 eller send en mail: kontakt@ziebellwellness.dk

Copyright © - All Rights Reserved.