ALLERFØRST

 

Tak fordi du har fundet vej til min hjemmeside.

Mit navn er Gitte Ziebell.

Som motivator arbejder jeg udfra et krop og psyke perspektiv, som kan bevæge dit liv i retning af større sundhed, mindre stress, og et optimalt fysisk og mentalt velbefindende.

For mig handler sundhed og velbefindende om energi og i særdeleshed om hvordan vi bruger vores energi. Når vi bruger vores energi positivt og opbyggende føler vi os veltilpas og mærker et større overskud i hverdagen.

Vi kan gøre meget selv for at skrue op for vores velbefindende så vi bevæge os i den retning vi ønsker at leve vores liv.

img1

 

Jeg påstår ikke at det er nemt. Vi har jo alle vores udfordringer, men det behøver på den anden side heller ikke, at være svært.

 

For mig handler det om, at få max ud af dagen. Jeg holde mig aktiv med det som tanker op og giver mig energi. Jeg samler på det som gør mig sund og rask, masser af gode grin, godt selskab og går efter at holde mig stærk og være glad i så lang tid ad gangen som muligt.

De mål stiller krav til mig selv, om at ligge min energi i at bruge mig selv bedst muligt så udfordringer og besvær omformes til fascination, muligheder og endnu flere ressourcer.

 

Copyright © - All Rights Reserved.